Yhteysongelman selvittäminen

Hyvät asiakkaamme Joidenkin yhteyksien kautta palvelimelle pääsy on ollut joko hidasta tai se ei ole onnistunut ollenkaan. Olemme tutkineet vikaa monelta eri kantilta ja tällä hetkellä tiedämme että yhteys palvelinkeskukseen toimii normaalisti ja että palvelin toimii häiriöttä.  Mutta näyttää siltä että yksi palvelinkeskukseen ... Lue lisää »

16th kesä 2015
Käyttökatkos 10.12.2014

Tämän päivän käyttökatkoksen syynä on ollut poikkeuksellisen laaja verkkohäiriö Länsi-Suomen alueella joka vaikutti sekä yritys- sekä yksityisiin verkkoyhteyksiin. Elisa vahvisti tiedon katkenneesta runkoverkkokaapelista. Elisa on aloitti vikaan liittyvät korjaustoimet aamupäivästä ja sai sen valmiiksi klo 13. Pahoittelemme ... Lue lisää »

10th joulu 2014
Paytrail-maksukäytävä toimii jälleen

Paytrail-maksukäytävä on otettu jälleen käyttöön. Käyttäen tätä maksutapaa suoritukset näkyvät välittömästi järjestelmässämme. Paytrail-maksukäytävässä havaittiin ongelmia palvelinsiirron jälkeen ja siksi se otettiin pois käytöstä. Löydetyt ongelmat on nyt korjattu ja toimivuus on testattu huolellisesti. Asiakkaiden ... Lue lisää »

8th joulu 2014
Sähköpostin käyttäjätunnus muuttunut

Viime yönä tehty palvelunohjelmiston päivitys muutti sähköpostissa käytettävän käyttäjätunnuksen muotoa. Aiemmin käytössä ollut + merkki korvautuu jatkossa @ merkillä.
Eli jos käyttäjätunnus oli aiemmin muotoa etunimi.sukunimi+domain.pääte, niin tästä eteenpäin käyttäjätunnus on muotoa etunimi.sukunimi@domain.pääte.

21st marras 2014
Paytrailin kautta maksaminen

Paytrailin kautta maksaminen ei valitettavasti onnistu tällä hetkellä. Korjaamme vikaa mutta siinä saattaa mennä jopa pari päivää. Tänä aikana laskun voi maksaa suoraan pankkitilillemme. Tilinumero ja muut ohjeet näkyvät laskussa. Huomaathan että maksun välittymsiessä voi mennä 2-3 arkipäivää. Asiakashallinnassa oleva lasku ... Lue lisää »

10th Sep 2014
Laskun maksaminen ei onnistu

Asiakashallinnassamme on tekninen vika, minkä takia laskun maksaminen ei onnistu tällä hetkellä. Vian takia myös tukijärjestelmässä on häiriöitä ja vastaukset saattavat kestää tavanomaista kauemmin. Vikaa korjataan parhaillaan ja yritämme saada sen kuntoon keskiviikkoon 10.9.2014 iltaan mennessä. Pahoittelemme häiriöstä ... Lue lisää »

9th Sep 2014