Lapsellisen
helppo
kotisivukone

Webmestari -kotisivukonetta
osaavat aikuisetkin
käyttää

Webmestarin kotisivukone - nyt kotisivujen tekeminen on lapsellisen helppoa

Webmestarin kotisivukone on paras vaihtoehto kotisivujen tekemiseen. Teetpä kotisivuja sitten yritykselle, yhdistykselle tai ihan itsellesi.  Valitse sopiva sivupohja ja muokkaa se haluamaksesi valitsemalla sopivan värimaailman ja fontit, lisää tekstit ja kuvat, lisää toiminnallisuutta valmiiden moduulien avulla. Ja pian uudet kotisivut ovat jo valmiit.

Jo vuosikymmenen ajan olemme kehittäneet mahdollisimman helppokäyttöisiä työkaluja kotisivujen tekemiseen. Siksi teet kotisivut Webmestari -kotisivukoneellamme helpommin kuin koskaan.
Webmestarin kotisivukone on nopea. Aikaa jää vaikka meditoimiseen. Kuvassa nainen meditoi pöydällä tietokoneen ääressä

Webmestarin kotisivukone on intuitiivinen

Kotisivujen tekemistä on pidetty hankalana. Jos käytössä on oikeat työkalut homma sujuu kuin leikiten.  Yli 10 vuoden kokemus kotisivujen tekemisestä, tuhannet tukipyynnöt ja muu asiakkaidemme antama palaute auttoi meitä luomaan intuitiivisen ja helppokäyttöisen kotisivukoneen.

Toisin sanoen kuka tahansa – myös sinä – voi tehdä mukavan näköisen ja reagoivan kotisivun helposti! Se ei vaadi aiempaa kokemusta, ei HTML-koodaustietoa tai tuhansien hämmentävien asetusten läpikäyntiä.

Kotisivujen tekeminen Webmestarin kotisivujen avulla on hauskaa.
Webmestarin kotisivukone rakentuu moduuleista. Kuten rakennuspalikat. Kuvassa mies rakentaa tornia puupalikoista.

Webmestari kotisivukoneen "vedä ja pudota" -toiminto

Webmestarin kotisivukone toimi "vedä ja pudota" -periaatteella. Näin kotisivujen sisältö voidaan järjestää helposti oikealla tavalla.

Webmestari kotisivukoneessa sisältö on järjestetty ”sisältölohkoihin”, ennalta määriteltyihin alueisiin ja moduuleihin, jotka on suunniteltu helpottamaan kotisivun ulkoasun luomisessa. Kotisivut näyttävät hyvältä joka laitteessa.

Lopputulos on ammattimaisen näköinen.

Webmestarin kotisivukone on helppokäyttöinen

Webmestarin kotisivukoneessa on sisäänrakennettu ohjealue. Siellä on monia  ohjevideoita. Mutta tuskin tarvitset niitä. Miksi?

Koska Webmestari kotisivukoneen käyttäminen on vaan niin helppoa. Siirrä hiiri muokattavan sisältölohkon päälle ja työkalurivi tulee näkyviin keskeisillä muokkausominaisuuksilla kuten

• muokkaa sisältöä
  • muokkaa asetuksia
  • siirrä sisältölohkoa korkeammalle tai alemmaksi
  • lisää uusia toimintoja lohkoon

Webmestarin kotisivukoneessa kuvia on helppo korvata vain yhdellä napsautuksella. Löydät kaikki muokattavat alueet helposti, sillä ne on merkitty selvästi.
Webmestarin kotisivukone on helppokäyttöinen. Jopa lapsikin osaa käyttää sitä. Kuvassa pieni tyttö leikkii tietokoneella.

Ei HTML-koodausta

Webmestarin kotisivukoneessa sinun ei tarvitse käyttää HTML-koodia. Siis jos et niin halua! Sinä valitset.

Jos haluat tutustua koodiin, voit avata sisältölohkon avata visuaalisessa , niin kutsutussa WYSIWYG (”Se mitä näet on se mitä saat”) -editorissa.

HTML-tietämystä ei kuitenkaan vaadita minkään verkkosivun osan muokkaamiseen

Webmestarin kotisivukoneessa ei vaadita koodaustaitoa. Silti voit tutkia ja muokata  html-koodia jos haluat. Mutta se ei ole pakollista. Kuvassa mies tuskailee tietokoneen ääressä.

Satoja räätälöinti-mahdollisuuksia jokaiselle teemalle

Jokaisessa Webmestari kotisivukoneessa käytössä olevaan sivupohjaan on satoja tai jopa tuhansia mahdollisuuksia, joita voit mukauttaa:

• 6 teemaasettelua
  • 6 valikkoasettelua
  • 60 värimaailmaa
ja yli 150 mukautettua kirjasinta!

Webmestarin kotisivukoneessa on lukuisia mahdollisuuksia, joiden avulla voit suunnitella kotisivujen ulkoasun oikeaksi.

Webmestarin kotisivukone & Googlen fontit - mahtava yhdistelmä!

Webmestarin kotisivukoneessa voi käyttää Googlen ammattimaisesti suunniteltuja fontteja. Webmestarin kotisivukoneessa on yli 150 huolellisesti valittua kirjasinta. Niiden avulla verkkosivustosi näyttää ammattimaisemmalta.

Voit valita erilliset fontit verkkosivuston sisällölle sekä otsikoille ja valikoille.
Webmestarin kotisivukoneessa on käytettävissä 150 erilaista Googlen fonttia.

Valmiit sisältölohkot

Kun käytät Webmestarin kotisivukonetta, saat kotisivuistasi ammattimaisemman näköiset käyttämällä ennalta määritettyjä sisältölohkoja kappaleille, otsikoille, ominaisuusruuduille ja muulle.

Käytettävissäsi on myös hieno ”on-scroll” animaatio jolla sivuston kuvat ja teksti liikuvat kun sivua vierittää alaspäin.

Webmestarin kotisivukoneessa on lukuisia valmiiksi suunniteltuja sisältölohkoja, joiden avulla kotisivujen tekeminen käy nopeasti ja lopputulos on tyylikäs

ja parhaat moduulit

Webmestari kotisivukoneen moduuleilla saat lisää toiminnallisuutta kotisivuillesi.

Valitse sisäänrakennettujen sovellusten joukosta sopiva moduuli: blogi, yhteyslomake, kartta, kuva-albumi, diaesitys, lomaketyökalu, ravintolamenu, ostoskori, uutiskirje, kalenteri, chat.

Ja paljon muuta!

Webmestari kotisivukoneen moduuleilla saat lisää toiminnallisuutta kotisivuillesi.

Et voi rikkoa sitä

Webmestarin kotisivukone on terästä. Et voi rikkoa sitä.

Jokainen sisältölohko on jaettu muokattavissa oleviin alueisiin. Sen takia voimme väittää, että siellä on lähes mahdotonta rikkoa mitään.

Jopa 20-vaiheinen kumoava ominaisuus antaa vapauden kokeilla erilaisia vaihtoehtoja.

Ja korjata, jos jotain menee pieleen.
Webmestarin kotisivukone on rikkoutumaton. Toisin kun kukkaruukut jotka tippuvat kissojen toimesta.

Saatavissa olevat moduulit ja muut sovellukset

Moduulit, jotka ovat saatavilla. Käytä niitä uuden verkkosivustosi rakentamiseen ja laajentamiseen
Etsi