Webmestarissa on sisäänrakennettu mahdollisuus lisätä sivuille erilaisten sometilien linkit. Somekuvakkeet voi valita näytettäväksi joko navigaatiopalkissa tai sivun alalaidassa. Tai molemmissa. Tämä onnistuu seuraavasti:

• valitse Asetukset
  • Valitse Kotisivujen asetukset ja sieltä Sosiaalinen media
  • Korvaa oletusosoitteet omilla osoitteillasi niiden palveluiden osalta mitkä sinulla on käytössä. Jätä kentät tyhjäksi niiden palveluiden osalta joita et käytä.
  • Valitse missä haluat näyttää nämä kuvakkeet (navigaatiopalkissa, sivun alareunassa vai molemmissa)
  • Tallenna muutokset

Jos haluat lisätä Facebookin lisäosia (plugineja) sivuillesi niin se onnistuu seuraavalla tavalla

• tee ensin lisäosa valmiiksi osoitteessa https://developers.facebook.com/docs/plugins
  • kun lisäosa on valmis klikkaa Get code - nappia
  • Kopioi koodi joka löytyy Iframe-kehys kohdasta.
  • Klikkaa omalla sivustollasi se sivu auki mihin haluat koodin sijoittaa
  • alitse kohta Sisältö ja sielä Moduulit-välilehti
  • Valitse moduuli Mukautettu HTML-koodi ja liitä aukeavaan ikkunaan saamasi Iframe-koodi
  • Tämän jälkeen klikkaa Jatka-nappia ja toiminto ilmestyy sivulle.
  • Voit raahata moduulin haluamaasi paikkaan sivuillasi

• 8 käyttäjää pitivät tätä hyödyllisenä