Webmestari 2.0 päivitystyökalussa tekninen vika (KORJATTU)

Webmestari 2.0 päivitystyökalussa on havaittu tekninen vika, minkä takia toiminto on hetkellisesti otettu pois toiminnasta. Vikaa etsitään parhaillaan. Kun vika on korjattu, päivitystyökalu otetaan jälleen käyttöön.  Kotisivut näkyvät viasta huolimatta normaalisti. Myös sähköpostipalvelut toimivat normaalisti. Pahoittelemme ... Lue lisää »

22nd marras 2018
Tekninen ongelma Webmestari 2.0 päivitystyökalussa (KORJATTU)

Tekninen ongelma Webmestari 2.0 päivitystyökalussa. Tästä johtuen toiminto on toistaiseksi poissa käytöstä. Vaikuttaa myös kotisivujen päivittämiseen. Arvioitu vian kesto perjantai-aamuun (28.9.2018) saakka. Pahoittelemme tämän häiriön tuomaa harmia asiakkaillemme. EDIT 27.9.2018 klo 17.00:  Vika on viimein saatu paikallistettua ja ... Lue lisää »

27th syys 2018
Verkkovika estää kotivujen toiminnan (KORJATTU)

Palvelimella on verkkohäiriö, joka vaikuttaa verkkotunnusten toimivuuteen. Tästä syystä kotisivut eivät toimi. Etsimme vian syytä ja yritämme korjata sen mahdollisimman pian

Edit 11.30: Vika korjattu ja kotisivut toimivat jälleen normaalisti.

21st syys 2018
Webmestari 2.0 päivitysohjeet on nyt julkaistu

Olemme julkaiseet ohjeet kuinka vanhan Webmestari -palvelun voi päivittää uuteen Webmestari 2.0 -palveluun. Toivomme, että kaikki asiakkaamme tekisivät tämän päivityksen joko itse tai tilamalla päivityspalvelun meidän kauttamme vielä tämän syksyn aikana.  Päivitysohjeet löytyvät osoitteesta https://paivita.webmestari.fi ja ... Lue lisää »

9th syys 2018
Ennakkotiedote palvelimen siirtotyöstä

Suoritamme Webmestari-palvelimien siirron 17.5.2018 klo 23 alkaen. Arvioimme tämän työn kestävän neljä tuntia.Tänä aikana mitkään palvelimen palvelut eivät ole käytettävissä. Siirron jälkeen palvelimien ja palveluiden pitäisi toimia entiseen tapaan. Pahoittelemme jo etukäteen työstä aiheutuvaa haittaa.

9th touko 2018
Tietokantavika korjattu

Tietokantavika asiakasjärjestelmässä on viimein saatu korjattua ja tiedot ovat nyt ajan tasalla. Asiakkaille jotka ehtivät jo maksamaan nuo virheelliset laskut, ovat saaneet hyvityksen maksetun liikasuorituksen verran. Hyvitys näkyy Webmestari-palveluun lisätyillä kuukausilla jotka siirtävät eräpäivää maksetun summan verran ... Lue lisää »

29th heinä 2017
Uusi asiakasjärjestelmä on avattu

Olemme avanneet uuden asiakasjärjestelmän tänään. Myös asiakasjärjestelmän osoite on muuttunut. Uusi osoite on http://www.webmestari.fi/asiakkaat Vanhalta sivustolta on uudelleenohjaus uuteen järjestelmään joten vanhaan järjestelmään ei pitäisi päästä kirjautumaan enää ollenkaan.   Olemme pyrkineet olemaan ... Lue lisää »

7th maalis 2017
Asiakashallinta ja tilausjärjestelmä suljettuna 7.3

Teemme huomenna (7.3.2017) ison päivityksen tilausjärjestelmäämme. Tästä syystä Asiakashallinta (osoitteessa http://www.teekotisivut.com/asiakkaat) on suurimman osan päivästä suljettuna. Ilmoitamme kun palvelu on on jälleen käytettävissä. Kaikki muut palvelumme kuten kotisivut ja sähköposti toimivat normaalisti. Pahoittelemme ... Lue lisää »

6th maalis 2017
Paytrail-maksukäytävä jälleen käytettävissä

Paytrail-maksukäytävä on jälleen käytettävissä. Suosittelemme sen käyttämistä sillä silloin maksusuoritukset kirjautuvat välittömästi Asiakasjärjstelmäämme. Tuttuun tapaan suoritukset voi maksaa myös suoraan tilillemme. Silloin viive maksusuorituksen näkymisessä on 1-2 arkipäivää.

13th joulu 2016
Paytrail-maksuvaihtoehto poissa käytöstä toistaiseksi

Paytrail-maksuvaihtoehto on toistaiseksi poissa käytöstä. Maksut voidaan suorittaa tänän aikana suoraan tilillemme. Maksuohjeet näkyvät laskussa. Pyydämme huomioimaan ettei maksut näy järjestelmässä reaaliaikaisesti vaan suoritusten näkymisessä on 1-2 arkipäivän viive. Pahoittelemme asiaa ja pyrimme Paytrail-maksuvaihtoehdon ... Lue lisää »

8th joulu 2016