Voit linkittää ladattavaksi erilaisia tiedostoja (esim PDF-tiedostoja) suoraan sivuiltasi. Toimi seuraavasti

• Avaa sivu jolle haluat tiedostojen latauslinkin sijoitettavan
  • valitse Sisältö > Ohjelmat-välilehti
  • Valitse Tiedoston lataus
  • Valitse Lähetä tiedosto.
  • Nyt voit hakea ladattavan tiedoston omalta koneeltasi.
  • Vaihtoehtoisesti, jos tämä tiedosto on valmiiksi palvelimella, valitse se kohdasta Tiedostoni.
  • Nyt tiedoston latauslinkki on ilmestynyt sivullesi ja voit raahata sen haluamaasi kohtaan

• 1 Käyttäjät pitivät tätä hyödyllisenä