Voit linkittää ladattavaksi erilaisia tiedostoja (esim PDF-tiedostoja) suoraan sivuiltasi. Toimi seuraavasti

• Avaa sivu jolle haluat tiedostojen latauslinkin sijoitettavan
  • valitse Sisältö > Moduulit-välilehti
  • Valitse Tiedostojen lataus
  • Valitse Lataa tiedosto.
  • Nyt voit hakea ladattavan tiedoston  omalta koneeltasi.
  • Vaihtoehtoisesti, jos tämä ttiedosto on valmiiksi palvelimella, valitse se kohdasta Tiedostoni.
  • Nyt tiedoston latauslinkki on ilmestynyt sivullesi ja voit raahata sen haluamaasi kohtaan

• 1 käyttäjää pitivät tätä hyödyllisenä