Kuinka lisään Google Analytics kävijäseurannan sivuilleni

Webmestari-palveluun on mahdollista integroida Googlen tarjoama Analytics-ohjelma. Se on erittäin monipuolinen kävijänseurantohjelma. Että saat tämän ohjelman aktivoitua käyttöösi, käy ensin Googlen sivuilla lukemassa lisää palvelusta ja tekemässä tili (http://www.google.com/analytics/). Kun se on valmis, saat seurantakoodin joka on muotoa UA-123456-7

Lisää koodi sivuillesi seuraavalla tavalla:

• valitse Asetukset ja sieltä Kotisivun asetukset
  • valitse Yleiset asetukset
  • valitse SEO & Analytics
  • skrollaa sivua alaspäin kunnes näet kohdan "Analytics ID (nk. tracking code) tai skriptin koodi"
  • lisää saamasi seurantakoodi jatalleta muutokset

Tämän jälkeen Googlen ohjelma kerää tietoa sivuillasi käyvistä vierailijoista ja ensimmäiset tulokset alkavat näkymään muutaman päivän kuluttua koodin liittämisestä.

• 9 käyttäjää pitivät tätä hyödyllisenä