Voiko kotisivuista tehdä eri kieliversioita

Valitettavasti yhdelle kotisivulle ei voi valita useampaa eri kieltä. Mutta monikielisyys on kyllä toteutettavissa suht pienellä vaivalla.

Voit asentaa toisen verkkosivuston alikansioon. Jos sivustosi pääkieli on suomi ja haluat vaikkapa englanninkielisen version sivuistasi, toimi seuraavasti:

• valitse Asetukset
  • valitse Yleiset asetukset
  • skrollaa sivua alas ja etsi kohta Monista tämä sivu
  • nyt voit nimetä uuden kansion johon kopio asennetaan. Annan nimeksi vaikka kielen nimi tai lyhenne Eng, English tms
  •  valitse Monista nykyinen kotisivu ja klikkaa Luo
  • odota hetki
  • kun kopiointi on valmis, valistee kohta Siirry uudelle sivulle
  • avaa muokkaustila
  • valitse Asetukset
  • valitse Yleiset asetukset ja vaihda sieltä kieli englanniksi

Käännä sivut uudelle kielelle ja lisää kieliversioiden linkit eri sivustojen välille seuraavasti

• valitse Asetukset
  • valitse Lisää uusi sivu
  • anna nimi ja klikkaa Lisää -painiketta.
  • nyt uusi sivu on luotu
  • valitse Asetukset
  • valitse sivu jonka loit ja klikkaa ratas-kuvaketta
  • valitse kohta "Uudelleenohjaa URL-osoitteeseen" ja aktivoi toiminto
  • anna toisen kieliversion pääsivun osoite ja tallenna muutokset
  • toista linkitys kaikissa muissa kieliversioissa

• 1 Käyttäjät pitivät tätä hyödyllisenä