Webmestarissa on sisäänrakennettu mahdollisuus lisätä sivuille erilaisten sometilien linkit. Somekuvakkeet voi valita näytettäväksi joko navigaatiopalkissa tai sivun alalaidassa. Tai molemmissa. Tämä onnistuu seuraavasti:

Kirjaudu sivuhallintaan. Olet sivuhallinnassa kun sivun vasempaan alalaitaan ilmestyy sininen neliö.

• Klikkaa sinistä neliötä ja valitse kohta Asetukset
  • Valitse välilehti Kotisivut ja sieltä Näytä lisää valintoja
  • Valitse välilehti Sosiaalinen media
  • Korvaa oletusosoitteet omilla osoitteillasi niiden palveluiden osalta mitkä sinulla on käytössä. Jätä kentät tyhjäksi niiden palveluiden osalta joita et käytä.
  • Tallenna muutokset

Jos haluat lisätä Facebookin lisäosia (plugineja) sivuillesi niin se onnistuu seuraavalla tavalla

• tee ensin lisäosa valmiiksi osoitteessa https://developers.facebook.com/docs/plugins
  • kun lisäosa on valmis klikkaa Get code - nappia
  • Kopioi koodi joka löytyy Iframe-kehys kohdasta.
  • Klikkaa omalla sivustollasi se sivu auki mihin haluat koodin sijoittaa
  • Klikkaa sinistä neliötä ja valitse kohta Sisältö ja sielä Moduulit-välilehti
  • Valitse moduuli Oma HTML-koodi ja liitä aukeavaan ikkunaan saamasi Iframe-koodi
  • Tämän jälkeen klikkaa Jatka-nappia ja toiminto ilmestyy sivulle.
  • Voit raahata moduulin haluamaasi paikkaan sivuillasi

• 7 lukijaa oli sitä mieltä, että tästä artikkelista oli apua.