Voit lisätä Facebook-liitännäisen sivuillesi helposti

Käy ensin osoitteessa http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box ja tee tarvittavat ulkonäkömuutokset. Kun oikealla puolella näkyvä palkki on sellainen kun haluat, paina "Get code"-nappia. Kopio "iframe"-kentässä oleva koodi talteen

Kirjaudu Webmestarin ylläpito-alueelle ja valitse sivu minne haluat lisätä tämän Facebook-liitännäisen. Et voi lisätä tätä koodia suoraan tekstikenttään, vaan ensin pitää valita paikka missä haluat tuon palvelun toimivan. Sen jälkeen klikkaa työkaluvalikossa toisen rivin ihan oikeanpuolista kuvaketta (Lisää HTML-koodi). Lisää tämä koodi avautuvaan ikkunaan ja klikkaa "Lisää koodi". Tämän jälkeen tallenna muutokset ja tämä Facebook-palkin pitäisi nyt näkyä sivuillasi.