Kuukauden ilmainen kokeilu

Haluamme varmistaa, että asiakkaanamme olet varmasti tyytyväinen valintaasi. Siksi kaikilla uusilla asiakkaillamme on mahdollisuus kokeilla Webmestari-palveluamme sitoumuksetta yhden kuukauden ajan.

Saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi kun kirjoitat kuponkikoodi-kenttään sanan "kuukausi" (kun tilaat Perus-paketin) tai "kuukausiplus" (kun tilaat Perus+ -paketin). Kuponkikoodia kysytään maksun yhteydessä. Saat edun käyttöösi myös painamalla tätä linkkiä ja tekemällä tilauksen linkistä avautuvan sivun kautta.

Saat ilmaisen kuukauden käyttöösi, kun tilausvaiheessa valitset tilausjaksoksi kuukauden ja valitset tarjoamamme ilmaisen alidomainin joka on muotoa http://(valitsemasi nimi).omatsivut.info.

Sitten kun olet varma, että haluat jatkossakin käyttää palveluitamme voit tilata oman verkkotunnuksen tähän samaan tiliin. Tällöin samassa palvelussa toimii sekä tilaamasi aliosoite että hankkimasi verkkotunnus. Me hoidamme tämän uuden verkkotunnuksen ohjauksen kuntoon puolestasi siinä vaiheessa kun tilauksesi käsitellään.

Mikäli et halua jatkaa palvelua koejakson jälkeen, voit ilmoittaa siitä jättämällä meille tukipyynnön viimeistään siinä vaiheessa kun saat ensimmäisen laskun. Me kuittaamme irtisanomisilmoituksesi tulleeksi ja poistamme tilisi ja jo mahdollisesti muodostetun laskun. Kokeilu on siis todellakin täysin ilmaista ja tilauksen peruuttaminen on yksinkertaista!

Huomaathan, että tämän testijakson tilaaminen on mahdollista vain kerran eli vaikka tilaisit myöhemmin toisen palvelun, siihen et voi enää saada tätä maksutonta kokeilujaksoa.

Huomaathan myös, että verkkotunnukset (poikkeuksena ilmainen alidomain-vaihtoehtomme) eivät kuulu tämän kokeilujakson piiriin eli mikäli haluat tilata verkkotunnuksen heti, se maksaa hinnaston mukaisesti ja on voimassa vähintään vuoden. Kun verkkotunnus on kerran tilattu, sitä ei voida enää perua tai muuttaa samalla hinnalla toiseksi osoitteeksi tilauskauden aikana.

 

Oliko tästä ohjeesta apua?

 Tulosta ohje

Lue myös

Voiko laskun maksaa suoraan pankkisiirrolla?

Valitettavasti se ei onnistu. Maksut on aina suoritettava kirjautumalla Asiakashallintaan ja...

Sivullani lukee "This Account Has Been Suspended"

Tämä tarkoittaa, että palvelusi nykyinen tilauskausi on mennyt umpeen, etkä ole maksanut uutta...

Tein tilauksen mutten saanut sähköpostiini mitään ohjeita?

Siinä vaiheessa kun olet tehnyt tilauksen, sinun pitäisi saada muutama sähköpostiviesti meiltä....

Tilasin kuukauden ilmaisen kokeilun mutta sain silti laskun?

Tällöin tilauksessa on mahdollisesti ollut kuukautta pidempi tilausjakso tai mukana on ollut...

Kuinka muutan tilauskauden pituutta?

Valittavissasi on neljä eripituista tilauskautta: Kuukausi, kolme ja kuusi kuukautta sekä vuosi....