Mikäli haluat vaihtaa kotisivujesi ulkoasua, toimi seuraavasti:

- mene Webmestari kotisivukoneen asennussivulle eli osoitteeseen http://www.teekotisivut.com/pro/sitebuilder.php
- täytä kenttiin tarvittavat tiedot eli domain, käyttäjätunnus ja salasana ja paina seuraava.
- nyt tämä kakkosvaihe onkin erilainen kuin kotisivukonetta asennettaessa. Nyt siellä on linkkejä erilaisiin toimintoihin. Valitse linkeistä toiseksi alin eli "Muuta kotisivujen ulkoasua". Tämän jälkeen sinulle aukeaa valittavissa olevat sivupohjat. Valitse haluamasi sivupohja ja klikkaa "Seuraava"-nappia
- Jatka suoraan kohtaan "Valmis -> Asenna kotisivut"
- Kun asennus on valmis, mene sivuilla näkyvästä Admin-linkistä sivujesi haliintaan ja valitse ylävalikosta "Asetukset"
- Asetuksista löytyy kohta "Oletusulkoasu". Valitse sieltä haluamasi teema ja paina alareunassa "Tallenna muutokset"-nappia
- Nyt sivuston ulkoasu on vaihtunut. Voit tarkastella uutta ulkoasua "Esikatsele sivua"- linkin kautta. Tämä linkki on vasemmalla heti sivunavigaation alapuolella

Mikäli haluat asentaa toisen ulkoasun, toista tämä toimenpide. Asennettavien ulkoasujen lukumäärää ei ole rajoitettu eli voit asentaa niitä niin monta kuin tilisi levytila antaa siihen mahdollisuuden.

Huomaa myös, että voit vaihtaa erilaisen teeman vaikka jokaiselle sivulle. Siihen löytyy tarkemmat ohjeet täältä.

• 4 lukijaa oli sitä mieltä, että tästä artikkelista oli apua.